SeTaM ارسال شده در November 12 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام عرض میکنم خدمت @Ali و @Kamyab من یک بن شدم که شکایت کردم آقا کامیاب گفت به موقت بن شدید بعد Endway بن کرده بود بعدش داخل بازی هم ریپورت میدم هی میگه برسی میشه تا کی صبر کنم دیگه صبرم تمام شد آقا کامیاب داخل پیام شما هستید @Ali اضافه خواهد شد Endway میگه یا رفع محرومیت خواهد شد یا مجازات شما تغییر خواهد کرد من منتظر کامیاب جان جواب بده که 1ماه صبر کردم جواب بده ولی هیچی نگوفته فقط داخل پیام گفته مدرک بن ایشان را ارسال کنید به شکایت ها زود جواب میده آقا کامیاب ولی پیام ها نه خو لطفا درک کنید مشکل ما هم ما اگه میدونستیم الکس قرار است بن شویم چرا آمدیم بازی کنیم لطفا برسی شود آقا @Kamyab اگه تونستید خودت میتونی شکایت رو ببندی ممنون ولی جواب بده لطفا یه اکانت است من شکایت کردم که جواب بدید خسته شدم ممنون هر موقع میام گوشی باز کنم بیام فروم میبینم هیچ پیامی نیومده دیگه نا امید شدم ممنون. • مدارک (فیلم یا عکس): https://agsa.arsacia.ir/players/banlog/SeTaM ویرایش شده November 12 توسط SeTaM نقل قول هِی زِندِگی میچَرخه…مِثلِ یِ تاس اِمروز حُکم میکُنی…فَردا اِلتِماس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در November 12 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در November 12 درود خدمت شما شاکی گرامی شما از روزی که بن شدید یک شکایت صورت دادید و حدودا 23 پیام انجمن ارسال کردید و هربار پاسخ شما در این پیام داده شده است. همچنان از شما انتظار صبوری داریم. پیام مربوطه: Staff Note نقل قول In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeTaM ارسال شده در جمعه در 15:27 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 15:27 @Kamyab لطفاً بسته شود. نقل قول هِی زِندِگی میچَرخه…مِثلِ یِ تاس اِمروز حُکم میکُنی…فَردا اِلتِماس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در 15 ساعت قبل مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل تمامی حسابهایی که از چیت مربوطه استفاده میکردند آنبن شدند. نقل قول In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.