polite ارسال شده در March 12, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون با C-Buge دایم میکشه منو و چون خونه من Grove Street ههست وقتی منو میبینن یا کل کل میکنن یا توهین میکنن یا تهدید به اینه که دورو ور زن و بچه منو خونه من نپلک و جالبیش تو فیلم ها هست که میگه بزن admins/ کل اینا رفیقم هستن و منو بن نمیدن که C-Buge میزنم خواهشا رسیدگی کنید • مدارک (فیلم یا عکس): http://s8.picofile.com/file/8289243976/gta_sa_2017_03_09_10_57_56_580.avi.html خیلی دگ هم مدرک دارم upload اش سنگین بود اگه مدارکش از توهین و C-Buge کافی نبود میتونم مدارک بیشتری در اختیارتون بزارم با تشکر ______ei___رضا___Da______ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در March 12, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2017 سلام ببینید سوء استفاده از باگ مجازات داره. نقل قول سوء استفاده از باگ: سوء استفاده از باگ از Kick تا 20 روز محرومیت در پی دارد. استفاده از روشی که سرور شما را در حالت AFK بودن Kick نکند سوء استفاده از باگ محسوب می شود. اگر مدرکی دارید که ایشون از C-Bug سوءاستفاده میکنه، همینجا ارائه بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
polite ارسال شده در March 14, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2017 و اینم مدرک اخر میتونین ببینید اگه باز مشکلی بود میتونم فیلم بیشتری قرار بدم http://s9.picofile.com/file/8289414734/Ryderc.avi.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
polite ارسال شده در March 15, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2017 (ویرایش شده) شکایتمو از رایدر به علت درخواست زیاد از خودشون پس میگیرم موفق باشید ویرایش شده March 15, 2017 توسط polite متن اشتباه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در March 16, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2017 بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده