KeLSieR ارسال شده در November 10 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -- • توضیحات: سلام درود لیدر مربوطه (IGNOR) من را به دلیل عدم حضور در تست ریجکت فرموده درحالی که روز دوشنبه پست ها رو تایید کرده و چهارشنبه منو ریجکت کرده و ادعا داره که بهم زنگ زده و من رد دادم و پاسخ ندادم. بعدش گفت که اشتباهی ریجکت کردم و فلان تست میگریم میرم پیشش میگه الان یکی دیگه دارم تست میگیرم یا گوشی بر نمیداره یا خاموشه این چه وضع شه • مدارک (فیلم یا عکس): معلومه برسی کنید. 𝓜𝔂 𝓪𝓬𝓬𝓸𝓾𝓷𝓽 یکم تنها بمونید مرد شید شهر پر شده از ماشینای مهریه ای لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IGNOR ارسال شده در November 11 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11 با سلام و درود دوست من من رجکت ندادم الان شما میتوانید تست بدید من منتظر شما هستم که در بازی حضور داشته باشید که بیام از شما تست بگیرم 1 یک روز مرد خردمندی گفت: به مولا قسم پول قدرتش از بمب اتم بیشتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در November 12 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12 با سلام. شکایت رد شد! +بسته شد. Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده