Pashmodin ارسال شده در November 9 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9 لطفا کمی بیشتر به بازیکنان سرور برسید مثلاً کمی به آنها پول بدهید برای مثال تو کریسمس یه Quest یک بار مصرف بزارید که با انجام دادنش بازیکنان نفری حداقل 2 میلیون پول، 1k طلا و 5 لول دریافت کنند(پیشنهاد). من قدیما تو سرور های دیگه نیز بازی کردم مثلاً در یه سرور بود اگر یکی رو دعوت کنید وقتی که لولش 3 بشود به شما 2 میلیون پول میدهد اگر 3 نفر بیارید به شما ماشین فلان میدهد و اگر 5 نفر بیارید... (من قصد بی احترامی به شخصی یا چیزی در این محتوا نداشتم و فقط از موسس و دیگر اعضای تیم کارکنان خواسته تا به بازیکنای سرور مقداری دارایی بدهند.) با تشکر، "Pashmodin" طراح محیط بازی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در November 10 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10 درود موافقم اما نه خیلی زیاد پول بدن. نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در November 10 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10 (ویرایش شده) 2mill 1k gold 5 level حاجی خیلی دیگ خیال بافی میکنی ویرایش شده November 10 توسط amirdii نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در چهارشنبه در 13:58 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 13:58 در ۱۴۰۳/۸/۱۹ در 23:51، Pashmodin گفته است: لطفا کمی بیشتر به بازیکنان سرور برسید مثلاً کمی به آنها پول بدهید برای مثال تو کریسمس یه Quest یک بار مصرف بزارید که با انجام دادنش بازیکنان نفری حداقل 2 میلیون پول، 1k طلا و 5 لول دریافت کنند(پیشنهاد). من قدیما تو سرور های دیگه نیز بازی کردم مثلاً در یه سرور بود اگر یکی رو دعوت کنید وقتی که لولش 3 بشود به شما 2 میلیون پول میدهد اگر 3 نفر بیارید به شما ماشین فلان میدهد و اگر 5 نفر بیارید... (من قصد بی احترامی به شخصی یا چیزی در این محتوا نداشتم و فقط از موسس و دیگر اعضای تیم کارکنان خواسته تا به بازیکنای سرور مقداری دارایی بدهند.) با تشکر، "Pashmodin" طراح محیط بازی. درود. خوبه ولی مقدارش نه اینی که تو میگی باشه و نه اونی که هست، بلکه یه چیز متعادل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pashmodin ارسال شده در چهارشنبه در 14:11 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 14:11 (ویرایش شده) در ۱۴۰۳/۸/۲۰ در 13:02، amirdii گفته است: 2mill 1k gold 5 level حاجی خیلی دیگ خیال بافی میکنی 14 دقیقه قبل، ijoker گفته است: درود. خوبه ولی مقدارش نه اینی که تو میگی باشه و نه اونی که هست، بلکه یه چیز متعادل دورد, 1 میلیون پول, 1k طلا و 5 لول مناسبه؟ (دوستان اصلا این مقدار داریی در سرور های دیگر مقدار زیادی نیست در ارساکیا زیاد است چون باید مدت زیادی تلاش کنید تا این مقدار دارایی بدست بیاوید.) تشکر بابت نظرات شما ویرایش شده چهارشنبه در 14:13 توسط Pashmodin نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.