AmooMetii ارسال شده در November 8 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام و درود بنده درخواست استعفا داده بودم و پشیمون شدم ولی لیدر محترممون بدون گرفتن اجازه توی /f منو کیک کرد و بدون اینکه من رو خبر کنه کیکم کرد که من نمیخواستم استعفا بدم • مدارک (فیلم یا عکس): ucp check لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RadaN ارسال شده در November 8 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8 توضیحات خدمت @Olden داده شده 6 تابوتِ هم دیگه رو پله میکنن خائنا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در November 12 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12 با سلام. شکایت شما رد شد! دلیل: - آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟ بله +بسته شد. Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده