kadkhodaa ارسال شده در جمعه در 16:20 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:20 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: الله • توضیحات:با سلام خدمت پاسخگوی شکایات فحاشی شدت بالا با اکانت مولتی فحاشی صورت گرفته شده د 2min اخر • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/947608_24Voice-2024-11-8-7-50-3.rar 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ROKY ارسال شده در جمعه در 16:25 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:25 درود مسئول عزیز پاسخگوی شکایات شما میتوانید iP اکانت رو چک بدید و متوجه این بشید که بنده داخل اکانت نبودم و شخص دیگری بوده هم چنین میتونم اسکرین از بخش iP Login واستون ارسال کنم بدرود 🇦 🇷 🇲 🇴 🇷 🇹 🇪 🇦 🇲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iTopraK ارسال شده در جمعه در 17:07 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 17:07 و بله آقای ROKY راست میگه منم شاهدش هستم من هم آنجا بودم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnDriaS ارسال شده در یکشنبه در 09:00 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 09:00 درود خدمت شاکی محترم @kadkhodaa شکایت شما درحال بررسی است... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OurGod ارسال شده در یکشنبه در 11:03 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:03 سلام عرض ادب خدمت پاسخگوی شکایات اکانت taysun بن بود و roky اکانت iroky را داد به taysun که بازی کند و ایشان به من فحاشی شدت بالا کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OurGod ارسال شده در دوشنبه در 18:03 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 18:03 لطف شکایات را بررسی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnDriaS ارسال شده در دوشنبه در 19:24 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 19:24 درود خدمت شاکی محترم @kadkhodaa شکایت شما تایید شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده