Mohammadhadi ارسال شده در August 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2018 با سلام من چند ماه پیش اکانتم بخاطر چیت بن شد.بار اولم بود که بخار چیت بن میشدم ولی هنوز انبن نشده.ادمین Roozbeh mc هم منو بن کرده بود.من یه مدت نبودم و الان اومدم مبیبینم هنوز بن هستش. لطفا رسیدگی کنین. عکس از اطلاعات کاربری: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaGniTo ارسال شده در August 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2018 با سلام این مورد به موسس گزارش داده میشه تا برطرف بشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
fontoom ارسال شده در January 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2019 با سلام اکانت من امروز بن شد.اونم فقط بخاطر پیاده شدن از ماشین در اونت.اومدم خواهش کنم تا اکانتم را انبن کنید اینم بگم که باه اولمه دارم بن میشم . و توسط علی بن شدم. باتشکر از شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در February 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2019 @fontoom شما رفع محرومیت شدید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده