UnderLine ارسال شده در August 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2018 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون قوانین رو بلد نیستن و میگن : هرکسی گزارش کارهاش Timestamp داشته باشه AV میگیره و بعد FW . ایشون قوانین رو بلد نیستن ولی لیدر شدن. • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده August 23, 2018 توسط UnderLine اشتباه ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ و انـسـان مــوجــودیــسـتــــ که زیــاد موجـــود نیــــستــــــ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ?????????ᵛᵉᶰᵍᵉʳ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McDonald ارسال شده در August 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2018 دوست عزیز اول اینکه من اینو اصلاح کردم بعدش! و Ice: شما مجاز به انتشار بحثهای موجود در چت دستهها و اقلیت نیستید (چیزی که در r/ و یا d/ است باید در آن بماند!) (مجازات: اخراج از اقلیت با 80FP). مدارک ارسال میشه 1 3 1 Mind your own business لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Green ارسال شده در August 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2018 با سلام. بنده به عنوان یه عضو اقلیت امدادگران شاهد هستم که لیدر بعد از اینکه گفتن timestamp روشن باشه AV میگیرن بعدش جمله رو ویرایش کرد. با سپاس. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WalterWhite ارسال شده در August 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2018 دوست عزیز اونطوری که بنده یادمه لیدر حرفش رو اصلاح کرد و گفت که اشتباه شده ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در August 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2018 شکایت از اعضای تیم کارکنان: شکایت از کارکنان (ادمینها، هلپرها و لیدرها) فقط باید توسط خود فرد مشمول انجام شود (شکایت به صورت خودکار رد می شود). شکایت بسته شد/ 1 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده