lopy1187 ارسال شده در November 6 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6 بنظرم باید یه قابلیت به locate /g اضافه بشه. یعنی وقتی که مهارت شغل کارآگاهی ما به ۵ رسیده باشه و از locate /g استفاده کنیم و ماشینمون در حال حرکت باشه فقط یکجا رو به من نشون نده (به این مورد تو قسمت گزارش باگ اشاره کردم) بلکه مکان ماشین رو در لحظه بهمون نشون بده مثل /find پ.ن: براتون سوال پیش نیاد که وقتی داخل ماشین خودمون نیستیم چجوری میخواد حرکت کنه! خب پرواضحه که ماشین کارجک شدمون رو پیدا کنیم یا اگر دست یکی هست بدونیم کجا میره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lopy1187 ارسال شده در November 6 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 6 12 دقیقه قبل، lopy1187 گفته است: (به این مورد تو قسمت گزارش باگ اشاره کردم https://forum.arsacia.ir/topic/52159-locate-g/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در November 8 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8 مخالفم (-) چون یجور حالتی میشه که طرفت Detective نیست اما میتونه کسی رو Find داشته باشه. نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در November 11 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11 در ۱۴۰۳/۸/۱۸ در 23:11، RedDragon گفته است: مخالفم (-) چون یجور حالتی میشه که طرفت Detective نیست اما میتونه کسی رو Find داشته باشه. درسته، میتونه طرف رو Find کنه ولی در صورتی که سوار ماشینش باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در November 11 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11 1 ساعت قبل، LOPY گفته است: درسته، میتونه طرف رو Find کنه ولی در صورتی که سوار ماشینش باشه با سلام و درود مجدد. باز مخالفم از نظر من فقط کاپ و هیتمن باید بتونن Find کنند و شغل Detective باید برداشته بشه. نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در November 11 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11 (ویرایش شده) . ویرایش شده November 11 توسط LOPY حذف نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amojavad ارسال شده در November 11 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11 3 ساعت قبل، RedDragon گفته است: با سلام و درود مجدد. باز مخالفم از نظر من فقط کاپ و هیتمن باید بتونن Find کنند و شغل Detective باید برداشته بشه. شما میتونید برای پیشنهاد یا انتقاد خودتون تاپیک جدید ایجاد کنید تا درصورت تایید توسط اعضای مسئول تغییرات ایجاد بشه(البته چون خیلی پیشنهادات جالبه حتما تایید میشه ؛تو خواب) 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در November 11 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11 (ویرایش شده) 4 ساعت قبل، RedDragon گفته است: با سلام و درود مجدد. باز مخالفم از نظر من فقط کاپ و هیتمن باید بتونن Find کنند و شغل Detective باید برداشته بشه. آخه مومن اگ این detective ورداشته بشه آدم چطوری توی find ، اسکیل ۵ بشه خدایی یکم فکر کنید بعد حرف بزنید موضوع این میشه پلیر های قدیم که find ۵ دارن همه کاره میشن ولی تازه وارد ها نمیتونند از دسته متوسط بالاتر برن ویرایش شده November 11 توسط amirdii 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در سهشنبه در 09:22 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 09:22 12 ساعت قبل، amirdii گفته است: آخه مومن اگ این detective ورداشته بشه آدم چطوری توی find ، اسکیل ۵ بشه خدایی یکم فکر کنید بعد حرف بزنید موضوع این میشه پلیر های قدیم که find ۵ دارن همه کاره میشن ولی تازه وارد ها نمیتونند از دسته متوسط بالاتر برن عزیز اگر Detective برداشته بشه به صورت وارن HQ برای اقلیت دسته ویژه میره برای مثال HQ: New Agent Trainee X /Find Player X Reason: Arrest 12 ساعت قبل، amojavad گفته است: شما میتونید برای پیشنهاد یا انتقاد خودتون تاپیک جدید ایجاد کنید تا درصورت تایید توسط اعضای مسئول تغییرات ایجاد بشه(البته چون خیلی پیشنهادات جالبه حتما تایید میشه ؛تو خواب) کجای این منطقیه که به ادمه گدا که ۲ کا کل پولشه میتونه دیگران رو پیدا کنه پس /Call برای چیه؟ نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amojavad ارسال شده در سهشنبه در 10:12 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 10:12 38 دقیقه قبل، RedDragon گفته است: کجای این منطقیه که به ادمه گدا که ۲ کا کل پولشه میتونه دیگران رو پیدا کنه پس /Call برای چیه؟ خدمتتون عرض کردم شما میتونید پیشنهاد یا انتقادی که دارید در قسمت پیشنهادات و انتقادات فروم بگزارید. برای راحتیت دوست عزیز اینم لینک مستقیم به بخش مربوطه خدمت شما(https://forum.arsacia.ir/forum/117-پیشنهادات-و-انتقادات/) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در سهشنبه در 11:53 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 11:53 1 ساعت قبل، amojavad گفته است: خدمتتون عرض کردم شما میتونید پیشنهاد یا انتقادی که دارید در قسمت پیشنهادات و انتقادات فروم بگزارید. برای راحتیت دوست عزیز اینم لینک مستقیم به بخش مربوطه خدمت شما(https://forum.arsacia.ir/forum/117-پیشنهادات-و-انتقادات/) عزیزم این یک انتقاده پیشنهادی نیست که بخوام قرارش بدم نظرم هممنفیه برای جلوگیری از اینکه اخطار فروم دریافت نکنیم این مورد رو همینجا تمومش کن. نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.