SeTaM ارسال شده در November 5 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام تا اونجایی که ما میدونیم پای کردن پول مجازات ندارد ادمین لاک خواهد شد و این اقا من را mute کردن • مدارک (فیلم یا عکس): https://agsa.arsacia.ir/players/mutelog/BaChePaiyN هِی زِندِگی میچَرخه…مِثلِ یِ تاس اِمروز حُکم میکُنی…فَردا اِلتِماس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Asllan ارسال شده در November 5 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5 درود دمتم گرم شکایت کردی گل پسر بنده خوشم نمیاد مجازات اعمال کنم یا از عمد بخوام مجازات کنم طبق گفته ی خودتون موردی نداره ولی به مبلغ "1$" بخوای به این صورت استفاده کنید اسپم حساب میشه عزیزم مدارک: Staff-Note و طبق قانون زیر مجازات شدید نقل قول اسپم: تکرار کلمات مشابه برای 6بار یا بیشتر و یا پر کردن چت بی دلیل مجاز نمی باشد (مجازات: 15 دقیقه محرومیت از صحبت) 2 1 Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان Mortezaa ارسال شده در November 5 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در November 5 درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن گرامی @SeTaM شکایت شما رد شد. عملکرد ادمین مربوطه صحیح بوده و به درستی میوت شدید. شما 18 بار اقدام به پرداخت 1$ به بازیکن دیگری کردید. بسته شد. God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده