cracked ارسال شده در November 5 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: توضیحات:اقای جعو اومدم بهش ریپورت دادم از داخله اون اسپره باگ بودم بهش گفتم میشه منو دربیاری من اورد بیرون از اونجا گفت اقای کرکد وایسا کارتون دارم گفتم چه کاری گفت تو اقای ترور با ابول نمیدونم کیه فحاشی کردین گفتم چه فحاشی گفت رفتی داخله جمع ۵نفر فحاشی کردی گفتم من تالان فوش ندادم گفته پستش هست برو چک کن رفتم دیدم هیچ فحاشی نبوده بعد اومده مایک منو گرفته میگه فحاشی شدت پاین جمع مثب ۵نفر گفتم چرا گفت شکایت شده گفتم بهش داداش به قران من فحاشی نکردم گفت من نمیدونم گفتم چرا گفت دیگه شکایت شده بعد که دیدم مایکم رفته دیدم از فروم نیست یو سی پی میتونید ببینید میتونم چت کنم اما مایک نمیتونم بدم الان از هر ادمینی میپرسم میگه برو شکایت کن برسی میشه مدارک (فیلم یا عکس)USPمجوده مایک بنم 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان Mortezaa ارسال شده در November 6 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در November 6 شکایت شما در حال بررسی است... God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان Mortezaa ارسال شده در November 6 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در November 6 درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن گرامی @cracked شکایت شما رد شد. عملکرد ادمین مربوطه صحیح بوده و به درستی از میکروفون محروم شدید. بسته شد. God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده