PorYaa ارسال شده در November 5 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم • توضیحات: ایشون در حالت duty فکشن پلیس دپارتمنت بودن که به من تیکت دادن و من هم وقتی پرداخت کردم گفتم با ی خداحافظی خوشحالم کن ایشون در جا 120 دقیقه mute دادن • مدارک (فیلم یا عکس): از ادمین مربوطه مدارک رو میخوام 𝐵𝑒 𝑆𝑜𝑚𝑒𝑏𝑜𝑑𝑦 𝑁𝑜 𝑂𝑛𝑒 𝑇𝒉𝑜𝑢𝑔𝒉𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐶𝑜𝑢𝑙𝑑 𝐵𝑒! :my acconts :my brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در November 5 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5 STAFF NOTE بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان Mortezaa ارسال شده در November 5 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در November 5 درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن گرامی @porya532 شکایت شما رد شد. عملکرد ادمین مربوطه صحیح بوده و به درستی مجازات شدید. شما فحاشی شدت پایین به ادمین کردید. بسته شد. God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده