ajebi ارسال شده در November 4 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: شکایت و بی مورد رد کرد گفتن که دعوا دو طرفه بوده شکایت رد میشه من تمام قوانین خوندم هیچ جایی همچین چیزی تا جایی که یادمه نبود من اگه فحاشی کرده بودم آقای Kopl میتونست بزاره فروم آزاد بود به من یک حرفی زد منم گزاشتم فروم تویه دعوا شروع کرد با من کل کل و اون توهین کرد اگه شکایت تایید شد آقای kopl مجازات شه چون توهین کرده تویه دعوا و olden هم اگه شکایت تایید شد مجازات شه بدرود • مدارک (فیلم یا عکس): https://forum.arsacia.ir/topic/51828-kopl-توهین/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در November 4 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4 با سلام و درود خدمت شاکی محترم @ajebi ابتدا شخص Invasion جملهای ناپسند در چت ارسال کردند که داخل مدارک ایشون مشخص هست، همچنین توهین یا فحاشی شدت بالایی از طرف بازیکن KOPL دیده نشد. و به اطلاع شما برسانم که... نقل قول شکایت از کارکنان (ادمینها، هلپرها و لیدرها) فقط باید توسط خود فرد مشمول انجام شود (شکایت به صورت خودکار رد می شود) 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ajebi ارسال شده در November 4 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 4 22 دقیقه قبل، Olden گفته است: با سلام و درود خدمت شاکی محترم @ajebi ابتدا شخص Invasion جملهای ناپسند در چت ارسال کردند که داخل مدارک ایشون مشخص هست، همچنین توهین یا فحاشی شدت بالایی از طرف بازیکن KOPL دیده نشد. و به اطلاع شما برسانم که... با سلام به olden جان دوست گرامی تویه قوانین عمومی ذکر شده که فحاشی سانسور شده یا بریده شده مجازات نداره و تیهن محسوب نمیشه اون کلمه فقط بر روی ادمین مجازات داره گفتم که بدونین اکانت فروم بنده هم تعلیق شده با این اکانت مولتی گذاشتم مرتضی هن در جریان هست او اون حرفی که زده چون تویه کل کل بوده مجازات داره اینا رو من نباید بگم که لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mortezaa ارسال شده در November 5 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5 درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن گرامی @ajebi شکایت شما رد شد. عملکرد و توضیحات ادمین مربوطه صحیح بوده و به درستی شکایت شما رد شده است. 21 ساعت قبل، Olden گفته است: توهین یا فحاشی شدت بالایی از طرف بازیکن KOPL دیده نشد. بسته شد. 1 2 God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده