Maelstorm ارسال شده در یکشنبه در 13:56 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 13:56 عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: Click - Click - توضیحات کامل مشکل: این کراش وقتی که میاد خیلی بده این یکی از اون کراش های نیست که از بازی پرت میشی بیرون یک کرواسی که دکمه های بازی میره تو هم و خیلی بد میشه از لانچر ام مشکلی ندارد تا اون جایی که میدونم . نقل قول گنگ با ماست تمام...! لینک به دیدگاه
ijoker ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۸/۱۳ در 17:26، Maelstorm گفته است: عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: Click - Click - توضیحات کامل مشکل: این کراش وقتی که میاد خیلی بده این یکی از اون کراش های نیست که از بازی پرت میشی بیرون یک کرواسی که دکمه های بازی میره تو هم و خیلی بد میشه از لانچر ام مشکلی ندارد تا اون جایی که میدونم . @Slap @Fail یه کمکی اگه می تونید بهش برسونید نقل قول لینک به دیدگاه
Maelstorm ارسال شده در 11 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل 5 دقیقه قبل، ijoker گفته است: @Slap @Fail یه کمکی اگه می تونید بهش برسونی ممنون که فعال هستی همیشه نقل قول گنگ با ماست تمام...! لینک به دیدگاه
ijoker ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل ۱ ساعت قبل، Maelstorm گفته است: ممنون که فعال هستی همیشه فدای شما نقل قول لینک به دیدگاه
Maelstorm ارسال شده در 10 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل 23 دقیقه قبل، ijoker گفته است: فدای شما عزیزی شما نقل قول گنگ با ماست تمام...! لینک به دیدگاه
Fail ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل این ارور معمولاً در مواقعی رخ میده که وقتی شما مودی زده باشید و موده فیکس نباشه و بازی بخواد اونو براتون نمایان کنه، اما این مورد گه گاهی حتی هیچ مودی نزده باشید براتون پیش میاد که ممکنه بدلیل ناسازگاری یکسری آبجکت های بازی با گوشیتون باشه.. من خودم این مورد رو یبار گزارشش کردم.. @Mohny نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه
Maelstorm ارسال شده در 7 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل خوب الان این باگ فیکس نمیشه این باگ خیلی ازیت میکنه و من هیچ موردی نزدم این باگ هروز برام میاد نقل قول گنگ با ماست تمام...! لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.