ExT ارسال شده در یکشنبه در 07:47 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 07:47 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از کسی که ازش شکایت دارید: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ..... • توضیحات: من اولویت ۱۸ بودم و تا اولویت ۱۶ یا ۱۷ تست گرفته بود و فکشن ۲ نفر جا داشت و اصلا پر نشده بود اما ایشون از من تست نگرفته و پست گذاشته که در ۴۸ ساعت آینده پست بزارید و پست من رو نادیده گرفتن • مدارک (فیلم یا عکس): در گزارش تست و درخواست عضویت BLL ارزشتو بردم بالا دلتو زد، حالا برو پیش کســی ڪه لنگاتو میبره بالا 𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡 WS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در یکشنبه در 11:07 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:07 با سلام. در حال پیگیری هستیم لطفا صبور باشید! Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در یکشنبه در 18:04 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:04 سلام مجدد! شکایت شما قبول گردید! اخطار های لازم به لیدر محترم داده شد! +بسته شد. Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده