DastGheyb ارسال شده در November 3 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 3 3 دقیقه قبل، MasterAssassins گفته است: یا این مال تورو برداشته یا تو مال این شاید باورت نشه ولی اکثر ادیت ها به صورت خام عه بر فرض مثال خود من از یوتیوب خام در میارم چون سریال یک فندوم داره و سرچ کنی مثلا Dwight Best Moments میاره اون اخرش هم حقیقتا کات کردم از یک ادیت دیگه ولی اون ادیتی که تو میگی واتر مارک داره یعنی بخوای واتر مارک اش رو دیلیت کنی یا هاید سخته باید بدی Ai که اونم تمیز در نمیاره ولی کلا ادیت ادیت خلاقانه ای نبود فقط یک افکت زدم دیگه وقت نشد حقیقتا اساسین جان معذرت که شعور بیننده اومد پایین وقت کنم یکی خفن تر میزنم نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MasterAssassins ارسال شده در November 3 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3 هم اکنون، DastGheyb گفته است: شاید باورت نشه ولی اکثر ادیت ها به صورت خام عه بر فرض مثال خود من از یوتیوب خام در میارم چون سریال یک فندوم داره و سرچ کنی مثلا Dwight Best Moments میاره اون اخرش هم حقیقتا کات کردم از یک ادیت دیگه ولی اون ادیتی که تو میگی واتر مارک داره یعنی بخوای واتر مارک اش رو دیلیت کنی یا هاید سخته باید بدی Ai که اونم تمیز در نمیاره ولی کلا ادیت ادیت خلاقانه ای نبود فقط یک افکت زدم بازم دست مریزاد فوروم فعال ادیت تو عرصه فیلمو سریال نداره ادامه بده بوس نقل قول ,My Story Is One Of Many Thousands .And The World Will Not Suffer If It Ends Too Soon لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در November 3 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 3 6 دقیقه قبل، MasterAssassins گفته است: بازم دست مریزاد فوروم فعال ادیت تو عرصه فیلمو سریال نداره ادامه بده بوس فیزیک 2 گذاشت چشم 1 نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Enter ارسال شده در November 3 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3 عجیبه نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiLo ارسال شده در November 3 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3 در ۱۴۰۳/۸/۱۲ در 16:38، DastGheyb گفته است: درود Click Here @Aarsalan @Abolfaazl @AdmBoT @AkbarGta @AlacarD @AmiRAcTiveS @ARMIIN @ArmouR @AsLi @BaBeL @Blank @BraTE @CalaCe @DraGoNFall @EIyas @Elone @Frequency @GereftaR @GodWorld @HaDiSeH @HamedKhan @Hella @ijoker @Jaden @JohnAbruzzi @KaMbIZ @karadayii @KingMT @lMaedeh @Loner @Maeve @MamadSaleh @Marcello @Mehrdad @MehrDaDX @Mellika @MiLo @moji @MooN @MoSSaKeN @New @Nigger @None @NtXorG @OldGamer @ORTEGA @PaBarJa @PatrioT @Pokers @ProAlit @RaaSaa @Realest @Rha @Rika @Robert @Rockey @Sanaka @SharaB @SlimShady @SRC @sTrEETx @Suffer @SuperStar @Supervisor @Syd @Teymurnplasht @UpRoaR @Vortlu @WinstonBlue نههه باریکلااا نهههههه باریکلااااااا نهههههههههههه بااااارریییییکللاااااااااااااا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoSSaKeN ارسال شده در November 4 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4 Damn نقل قول نه تو آنی که همانی | نه من انم، که تو دانی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chip ارسال شده در November 9 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9 نقل قول Heroes sometimes fail Nigga لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.