SladeWilson ارسال شده در October 29 اشتراک گذاری ارسال شده در October 29 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: درود ، من یه شکایت با موضوع DM انجام دادم و مدارک کامل بود و هیچ جای رد شدن در مدرک وجود نداره با این حال ایشون شکایت رو رد کردن و گفتن میتونستی با دستور /Call 110 وانتد بدی به فرد خاطی ولی تویه قوانین دسته متوسط اومده که نقل قول ایجاد مزاحمت برای بازیکنان و کارکنان به هر نحوی (DM یا DB) ممنوع است (مجازات: Faction Warn) پس با این وضعیت حرکتی که ایشون زد اسمش تغییر قوانین به شیوه ی خودشونه که فکر کنم اینم مجازات داره • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده October 29 توسط SladeWilson 1 .𝚁𝚎𝚖𝚎𝚖𝚋𝚎𝚛, 𝙼𝚎𝚝𝚊𝚕 𝙼𝚞𝚜𝚝 𝙱𝚞𝚛𝚗 𝙱𝚎𝚏𝚘𝚛𝚎 𝙸𝚝 𝙱𝚎𝚌𝚘𝚖𝚎𝚜 𝚊 𝙱𝚕𝚊𝚍𝚎 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amiiir ارسال شده در October 30 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30 سلام خدمت شاکی عزیز @SladeWilson بازیکن Terror در حال ftp بودن تنها 1 مرتبه شمارو زدن که میتونستید از دستور call 110 استفاده کنید اگر این کار را دو مرتبه تکرار میکرد و شما مدرکشو میدادی من حتما مجازات میکردم با این حال به شما گفتم عزیزم من بهش اخطارات لازم دادم که این کار رو تکرار نکنه دیگه شایدم واقعا حق با شما باشه و من باید مجازاتش میکردم ولی یکم ارفاق کردن هم اشکالی نداره موفق باشی 1 عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در November 1 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1 با سلام. شکایت شما قبول گردید! به لیدر محترم اخطار های لازمه داده میشود! +بسته شد. 1 Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده