kadkhodaa ارسال شده در October 28 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: کسی نیست • توضیحات: سلام عرض ادب من مایک بن نبودم میتوانید برید از ucp چک کنید که من مایک بن نیستم و ایشان من را بی دلیل تلیغ داد و از ایشان میخوام که میگه شما سو استفاده از باگ کردی و من ازشان مدارک میخوام • مدارک (فیلم یا عکس):من مدارک را از ایشان میخوام که بی دلیل تلیغ داده 1 12 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در October 29 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در October 29 درود حسابی که شما در آن وارد شده بودید بابت استفاده نا به جا از میکروفون دچار Mic ban شده یا خیر؟ اگر بله کدام حساب؟ In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kadkhodaa ارسال شده در October 30 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 30 اکانت مولتی بوده OurGod بله اکانت OurGod Kadkhodaa ولی نبوده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در October 30 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در October 30 Hardware شما دچار بن میکروفون شده است و شما مجددا با حسابی دیگر در حال استفاده از میکروفون بودید؛ این مورد را تایید میکنید؟ In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kadkhodaa ارسال شده در October 30 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 30 نه قبول ندارم چون با اندروید داشتم مایک میدادم با اکانت kadkhodaa 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در October 31 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در October 31 دلیل اینکه بن میکروفون روی Hardware اعمال میشود این است که شخص شما نتوانید از میکروفون استفاده کنید. اینکه با دستگاهها و Hardwareهای مختلف آنلاین شوید تا بتوانید بن میکروفون خود را بی اثر کنید، سوءاستفاده محسوب میشود. جهت رفع محرومیت تنها کافیست که هزینهی رفع محرومیت میکروفون را پرداخت کنید که برای بار اول قیمت پایینی خواهد بود. برای اطلاع از میزان خسارت از طریق پشتیبانی به بخش فروشگاه تیکت ارسال کنید. شکایت شما رد شد. بسته شد. 1 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده