IGNOR ارسال شده در شنبه در 19:41 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:41 با سلام و درود. در حیاط زندان هوا خوری یک منطقه امن یا Safezone هست موقعه که برای فرار کردن که بیل بر میداری و به دیوار میزنید که طرف پلیر میاد پیش شما به پلیر میزنید و Freeze میشد و وقت تلف کردن هست و پلیس میاد شما میکشه. و یک پیشنهاد که دارم فقط منطقه امن یا SafeZone برداشته بشه که راحت که موقع پلیر بیاد که بتوانیم بکشم یا Freeze نشیم. امیدوارم که همه موافق باشن با پیشنهاد خوب من. 1 نقل قول یک روز مرد خردمندی گفت: به مولا قسم پول قدرتش از بمب اتم بیشتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Entity ارسال شده در شنبه در 19:50 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:50 تکراری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در شنبه در 20:08 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:08 + نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MasterAssassins ارسال شده در شنبه در 20:09 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:09 27 دقیقه قبل، IGNOR گفته است: با سلام و درود. در حیاط زندان هوا خوری یک منطقه امن یا Safezone هست موقعه که برای فرار کردن که بیل بر میداری و به دیوار میزنید که طرف پلیر میاد پیش شما به پلیر میزنید و Freeze میشد و وقت تلف کردن هست و پلیس میاد شما میکشه. و یک پیشنهاد که دارم فقط منطقه امن یا SafeZone برداشته بشه که راحت که موقع پلیر بیاد که بتوانیم بکشم یا Freeze نشیم. امیدوارم که همه موافق باشن با پیشنهاد خوب من. چرا سختش میکنی؟ چرا مثل HQ دسته ملایم نشه که کلا ضربه نمیشه زد نقل قول ,My Story Is One Of Many Thousands .And The World Will Not Suffer If It Ends Too Soon لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در یکشنبه در 02:43 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 02:43 درود موافقم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در یکشنبه در 23:50 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 23:50 در ۱۴۰۳/۸/۵ در 23:11، IGNOR گفته است: با سلام و درود. در حیاط زندان هوا خوری یک منطقه امن یا Safezone هست موقعه که برای فرار کردن که بیل بر میداری و به دیوار میزنید که طرف پلیر میاد پیش شما به پلیر میزنید و Freeze میشد و وقت تلف کردن هست و پلیس میاد شما میکشه. و یک پیشنهاد که دارم فقط منطقه امن یا SafeZone برداشته بشه که راحت که موقع پلیر بیاد که بتوانیم بکشم یا Freeze نشیم. امیدوارم که همه موافق باشن با پیشنهاد خوب من. به شدت مخالفم! اولن که زمانی که سیفزون نبود دقیق یادمه که ۴٠ تا امتیاز فرار داشتم هر ۴٠ تاش سر اینکه یه مشت بچه سن میومدن و میزدن میکشتن مارو میرفت باید قانون هارو عوض کنن و از نظر من این مورد رو باید به آزار و اذیت پلیر ها که مجازاتشم تا جایی که یادمه ۷ روز بن هستش اظافه کنن 1 نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در دوشنبه در 09:47 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 09:47 این جالب نیست پیشنهاد من اینه که پلیر ها وقتی مشت میزنن فریز بشن و زمانی که Jail Break شروع میشه این Safezone برداشته بشه نقل قول First Friends :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DraGoNFall ارسال شده در سهشنبه در 10:22 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 10:22 (-) نقل قول نقل قول خدا یا خسته شدم میشه امشب بیای دونبالم بگی بسه دیگه تموم شد پاشو اومدم بیرم پیش خودم ..! :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در سهشنبه در 10:27 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 10:27 این مشکل قبل saze هم بوده و بستگی ب پلیر ها داره تنها راهی که میشه جلوگیری کرد تعیین مجازاته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در سهشنبه در 12:48 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 12:48 در ۱۴۰۳/۸/۷ در 13:17، RedDragon گفته است: این جالب نیست پیشنهاد من اینه که پلیر ها وقتی مشت میزنن فریز بشن و زمانی که Jail Break شروع میشه این Safezone برداشته بشه (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ScraT ارسال شده در سهشنبه در 17:06 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 17:06 (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در چهارشنبه در 13:02 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 13:02 در ۱۴۰۳/۸/۵ در 23:11، IGNOR گفته است: با سلام و درود. در حیاط زندان هوا خوری یک منطقه امن یا Safezone هست موقعه که برای فرار کردن که بیل بر میداری و به دیوار میزنید که طرف پلیر میاد پیش شما به پلیر میزنید و Freeze میشد و وقت تلف کردن هست و پلیس میاد شما میکشه. و یک پیشنهاد که دارم فقط منطقه امن یا SafeZone برداشته بشه که راحت که موقع پلیر بیاد که بتوانیم بکشم یا Freeze نشیم. امیدوارم که همه موافق باشن با پیشنهاد خوب من. درود. اگه اصلا نشه اونجا دمیج کرد بهتر میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.