Therock ارسال شده در October 25 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام و درود به Manager عزیز اقای Amir که مارو تعلیق کرده درخواست مدرک دارم دوم اینکه من کلاهبرداری کردم گفتم پول طرفو نمیدم امیر گفت Ban yet میخورید تا زمانی که پول رو بدید. این اقا اومده تعلیق به Reason (Kharid forush ba poole vaghei) زده درحالی که باید ban yet میزد مگه نباید در تعلیق همه حساب ها محروم شوند پس چرا مولتی های من بن نخورده؟ منو تعلیق کرده و میگه Unban نمیشید @Kamyab جان لطفا به این موضوع رسیدگی کنید. • مدارک (فیلم یا عکس): بن لاگ چک شود مهم نیس چقد بالایی مهم اینه اون بالا عقابی یا لاشخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در October 26 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در October 26 درود: مدارک لازمه برای مدیریت ارسال شد. Staff note 1 1 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در October 28 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در October 28 درود در حال رسیدگی به شکایت شما هستیم ممنون از صبوری شما. 1 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در October 28 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در October 28 مدرک اعتراف شما به خرید و فروش موجود میباشد. دلیل شما برای شکایت چیست؟ 4 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Therock ارسال شده در October 29 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 29 شکایت برای اینکه این اقا گفت خرید و فروش مدرک کمه درحالی که مدرک رو من دادم تا بن کنه طرفو منو بن کرد شکایت به خاطر مجازاتی ادمین نیست برای untaligh هست @Kamyab مهم نیس چقد بالایی مهم اینه اون بالا عقابی یا لاشخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در October 29 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در October 29 مدرکی که شما دادید اثبات میکند که خرید و فروش انجام شده است. شما باید قبل از انجام عمل ممنوع آن را گزارش کنید؛ نه بعد از انجام عمل ممنوعه. به عنوان کسی که گزارش داده بابت رفع محرومیت حسابتان تخفیف دریافت خواهید کرد، اگر جایزهای هم لازم به دریافت باشد به شما تعلق خواهد گرفت. شکایت شما رد شد. بسته شد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده