AliExpert ارسال شده در October 24 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و درود خدمت پاسخ گوی محترم با توجه به قوانین عمومی: نقل قول مسابقات (Events): سوء استفاده از دستورات سیستم مسابقات ممنوع می باشد (مجازات: 3 روز محرومیت) Event Organizer خاطی ایونت Fast join برگذار می کند و پس از ورود بازیکنان به ایونت شروع به دادن اسلحه به بازیکنان می کند و از دستورات سیستم مسابقه سو می کند و نظم سرور را به هم می ریزد. • مدارک (فیلم یا عکس): Click لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در October 25 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25 خیلی جالبه یکی از دوستان اطلاع دادند که از بنده شکایت شده، مدام در حال فکر کردن بودم من کجا حق کسی رو خوردم که شکایت کنن از من. وقتی اومدم دیدم شکایت رو یکم دلم برای این اقا سوخت. احتمالا تنها و منفرد هستند از نظر شخصیتی. ادمین گرامی شرح ایونت به این صورت هست که من هرموقع Fast /Join میذارم، تا 3 الی 5 دقیقه ایونت رو ادامه میدم و به بقیه بازیکنان فرصت اینو میدم که اگر Winner نشدند لا اقل سودی از این ایونت برده باشند. یعنی یک ایونت کاملا 2 سر سود که پلیر نگه من Winner نشدم حیف شد. کلا سیاست های من اینه ایونتی میزارم که پلیر خیلی وقتش تلف نشه یا پشیمون نشه از جوین دادن. و بنده دقیقا همین رو قبل از /Startjoins اعلام کردم. مشاهده کنید این چند عکس نشون میده بار اولی نیست که چنین کاری رو میکنم و دارم اعلام هم میکنم چنین برنامه ای در ایونت هست در چت ها مشاهده کنید: من خلاصه خواستم اعلام کنم نه حقی از کسی خورده شده نه خواستم به نفع خودم حرکتی بزنم اصلا چنین برنامه نبوده و بنده قبل از /Startjoins چند تا ماشین و کد اماده تفنگ میذاشتم و مهم تر از همه اعلام هم میکردم چنین برنامه ای هست و تا 5 دقیقه ادامه میدادم. اگر خلاف قوانین عمل کردم که سریعا این حرکت رو جز پیشنهادات قرار میدم چون بازخورد بسیار خوبی (به جز این اقا) داشته، ادمینی هم مشکل نداشت تا الان و اتفاقا به نفع سرور هست ایونت رو به سوی Celebriting میبرد بعد از اعلام Winner. موفق باشید ❤ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در October 25 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25 درود خدمت شما شاکی عزیز @AliExpert شکایت شما رد شد سوءاستفاده از دستورات مسابقات به این معنی است که من در World اصلی به گونه ای به خودم و یا بازیکنان شرکت کرده برتری هایی بدهم که باعث به هم ریختن نظم خود سرور میشوند، نه ایجاد بی نظمی در محیط مسابقه که باعث تفریح بازیکنان شرکت کرده در آن میشود نه تنها این موارد را مجازات نمیکنیم؛ بلکه برگزاری رویداد های هیجان انگیز برای بازیکنان را تحسین میکنیم + بسته شد. 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده