HajHassan ارسال شده در October 23 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام، لطفا مدرک تاپیکی که از من شکایت شده رو بررسی کنید، داخل مدرک من کجا زبان ناپسند انجام دادم؟ نه فحاشی کردم و نه چیزی گفتم، بخاطر کلمه (حمال) بنده ۲۴۰ دقیقه از صحبت کردن محروم شدم؟ مورد بوده که شخص از من بدتر صحبت میکرده اما مجازات نشده! لطفا پیگیری کنید. • مدارک (فیلم یا عکس): Hala Madrid Y Nada Más لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mortezaa ارسال شده در October 24 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24 درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن گرامی @HajHassan شکایت شما تایید شد. طبق بررسی های انجام شده متوجه شدیم به دلیل همزمان گرفتن میکروفون توسط چند بازیکن حاضر در فیلم صداها قابل تشخیص نبودند و متاسفانه به همین دلیل ادمین مربوطه اشتباه متوجه حرف دیگری شدند.این اتفاق به دلیل شلوغی بیش از حد شکایات برخی مواقع رخ خواهد داد. پوزش مارا برای این اشتباه پذیرا باشید. اخطارات و مجارات های لازم به ادمین مربوطه داده خواهد شد. بسته شد. 2 God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده