awt ارسال شده در October 23 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات:بنده هیچ زبان ناپسندی از من خط نگرفته و فحاشی ایجاد نکردم ک وارد بازی ک شدم و دیدم محروم از سرور هستم • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZakharAsli ارسال شده در October 24 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24 درود خدمت شما، یکی از قوانین مهم در بازی و زندگی واقعی رعایت کردن ادب و احترام است که طبق سابقه، شما هیچوقت رعایت نکردید و با اعمال این مجازات ها نیز رعایت نخواهید کرد. از شما تقاضا دارم در نحوه ی برخورد خود با دیگران تغییر ایجاد کنید و ادب و احترام را در برابر تمامی بازیکنان عزیز سرور در دستور کار خود قرار دهید. با تشکر. Staff Note 1 وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی مراقب رفتارت با ادما باش یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو میبینی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mortezaa ارسال شده در October 24 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24 درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن گرامی @awt شکایت شما رد شد. عملکرد ادمین مربوطه صحیح بوده و به درستی مجازات شدید. از شکایت بی مورد خودداری کنید که در صورت تکرار مجازات خواهید شد. بسته شد. 1 God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده