ILIYA009999 ارسال شده در October 23 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: تویه ایونت تولد بودم که مایک بن شدم، من هیچگونه توهین جنسی ، شدت بالا ، شدت پایین ، حرف بد ، تیکه ، کنایه و هرچی رو به کسی نزدم ولی میوت شدم • مدارک (فیلم یا عکس): UCP لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mortezaa ارسال شده در October 24 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24 شکایت شما در حال بررسی می باشد. God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در October 24 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24 Staff-Note 1 Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mortezaa ارسال شده در October 25 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25 درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن گرامی @ILIYA009999 شکایت شما رد شد. عملکرد ادمین مربوطه صحیح بوده و به درستی مجازات شدید. شما در جمع +5 اقدام به فحاشی شدت پایین کردید. بسته شد. God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده