Amin700 ارسال شده در August 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2018 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بسم الله .... با سلام و صلوات خدمت شما ! این بنده خدا به بنده یک عدد ماشین فروخت ! قبل از خرید ماشین بنده از ایشون سوال فرمودم که ماشین ترکیده ؟ ایشون فرمودند خیر ! و صفر هست ! ولی بعد از خرید متوجه شدم که ماشین 11 بار ترکیده ک در عکس موجوده ! • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده August 16, 2018 توسط Amin700 اشتباه تایپی 1 فان حزب الله هم الغالبون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fingili ارسال شده در August 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2018 از کجا معلوم هست که این Buccneeer رو من به شما فروختم؟! باشد که رستگار شوید... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amin700 ارسال شده در August 17, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2018 یعنی نفروختی؟ اگر اثبات بشه ک اینو فروختی یک جرم دیگه هم مرتکب شدی !! دروغگویی و منحرف کردن ادمین ! لااقل مرد باشیم وجود اینو داشته باشیم بگیم اره اقا من کردم !! مشکلی بود =(( هنوز هیچی نشده ترسیدی ؟! فان حزب الله هم الغالبون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FerDinaND ارسال شده در August 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2018 با سلام خدمت شاکی محترم @Amin700. شکایت شما رد شد ، مدارک کامل تری قرار دهید. +بسته شد. ما بد نبودیم چون اصلا بلد نبودیم … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده