EpiRuS ارسال شده در October 22 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام ، بنده بعد از گرفتن رنک دو GSF درخواست استفا گذاشتم در حالی که ۱۴ روز در فکشن بودم ، موقع استفا لیدر مربوطه گفتن قصد ترک کردن فکشن با fp10 را دارید و من پذیرفتم ، اما ادمین olden به علت ۵ ساعت بنده رو افپی ۶۰ کردن لازم به ذکر است اگر بنده میدونستم fp60 میشم فکشن رو ترک نمیکردم! • مدارک (فیلم یا عکس): UCP ویرایش شده October 22 توسط EpiRuS . 2 2 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در October 23 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23 باسلام ودرود قبل اینک شما شکایت کنید اقای @Olden بنده رو مجازات کردن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در October 23 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23 درود و احترام @EpiRuS به قانون زیر توجه کنید که باید 14 روز کامل از نظر ساعت، دقیقه و ثانیه شده باشد و شما چند ساعتی تا 14 روز فاصله داشتید و مسئول لیدر این موضوع را اصلاح کردند. قانون: اعضایی که کمتر از 14 روز در اقلیت حضور داشتند، در صورت استعفاء، با 60FP از اقلیت خارج می شوند. شکایت شما رد شد. +بسته شد. 1 1 بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده