Mehrdwd ارسال شده در October 22 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل:—- • توضیحات: سلام خسته نباشید، من داخل سی ان ای بودم یه آقای به من 22k گلد سل داد به قیمت یک میلیون و من آن را خریدم در صورتی طرف نه از مامعله نه رکوردی دارد نه من به اون آقا قیمت نه گلد سل داد و من آن را خریدم . داخل بازی قیمتی برای گلد قیمتی تعیین نشده این آقای محمد بی دلیل بن کرد، • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mortezaa ارسال شده در October 22 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22 درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن @Mehrdwd شکایت شما رد شد. عملکرد ادمین مربوطه صحیح بوده، شما در مقابل بازپس دادن 22K گلدی که اشتباه و به قیمت 1 میلیون خریداری کردید مقاومت کردید و به درخواست خودتون از سرور محروم شدید. در نظر داشته باشید در مدت 1 سال اخیر چندین بار این موارد برای شما پیش آمده و بنده پیگیری کردم و با تمام این توضیحات که به شما دادم از بازپس دادن / پرداخت باقيمانده پول امتناع کردید. هدف ما ساخت جامعه ای امن برای بازیکنان در سرور است که شما با عملکردتان این قانون رو نقض کرده و مجازات شدید. اگر حساب کاربریتان را از محرومیت با پرداخت گلد خارج کردید به پول ها دست نزدنید تا مجازات شدیدتری روی شما اعمال نشود. بسته شد. 1 God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده