رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

بن بی دلیل-Mamad

Mehrdwd

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Mamazi.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Mamad.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل:—- 

• توضیحات: سلام خسته نباشید، من داخل سی ان ای بودم یه آقای به من 22k گلد سل داد به قیمت یک میلیون و من آن را خریدم در صورتی طرف نه از مامعله نه رکوردی دارد نه من به اون آقا قیمت نه گلد سل داد و من آن را  خریدم . داخل بازی قیمتی برای گلد قیمتی تعیین نشده این آقای محمد بی دلیل بن کرد،

• مدارک (فیلم یا عکس): 

f66f22_24IMG-3645.jpeg

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن @Mehrdwd

شکایت شما رد شد.

عملکرد ادمین مربوطه صحیح بوده، شما در مقابل بازپس دادن 22K گلدی که اشتباه و به قیمت 1 میلیون خریداری کردید مقاومت کردید و به درخواست خودتون از سرور محروم شدید.

در نظر داشته باشید در مدت 1 سال اخیر چندین بار این موارد برای شما پیش آمده و بنده پیگیری کردم و با تمام این توضیحات که به شما دادم از بازپس دادن / پرداخت باقيمانده پول امتناع کردید.

هدف ما ساخت جامعه ای امن برای بازیکنان در سرور است که شما با عملکردتان این قانون رو نقض کرده و مجازات شدید. اگر حساب کاربریتان را از محرومیت با پرداخت گلد خارج کردید به پول ها دست نزدنید تا مجازات شدیدتری روی شما اعمال نشود.

بسته شد.

• دوست دارم که 1

Morteza.png

🇺🇸❣️ God Bless Great America 🇺🇸

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• EnDWaY موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...