AMllR ارسال شده در October 21, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2024 ایراد فرار jail اینه که افرادی سودجو میان و نمیذارن بقیه فرار کنن برای مثال من خودم که یه دفعه میخواستم فرار کنم میبینم طرف اومده وایساده بغلم و من نمیتونم فنس رو break بدم و بهم میگه که مقداری پول بده تا برم {باج گیری} یا بعضی هاهم که کلا نمیرن و scape رو الکی الکی fail میکنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در October 22, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22, 2024 قبلا مطرح شده. نقل قول C₁₀H₁₅N لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
miladRTT ارسال شده در October 23, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2024 داداش مطرح شده خب درستش کنین این چه کاریه طرف نیاد پول میگیره که برو اونور نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در October 23, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2024 پیشنهاد تکراری من تا الان ندیدم کسی باج گیری کنه ولی خب این مشکل وجود داره و نیاز به رسیدگی داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
miladRTT ارسال شده در October 24, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2024 برم ریکورد بگیرم بیا بزارم ببینی خودت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OLYMPIA ارسال شده در October 24, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2024 در ۱۴۰۳/۷/۳۰ در 18:57، amirkz گفته است: ایراد فرار jail اینه که افرادی سودجو میان و نمیذارن بقیه فرار کنن برای مثال من خودم که یه دفعه میخواستم فرار کنم میبینم طرف اومده وایساده بغلم و من نمیتونم فنس رو break بدم و بهم میگه که مقداری پول بده تا برم {باج گیری} یا بعضی هاهم که کلا نمیرن و scape رو الکی الکی fail میکنن برا منم پیش اومده باید یه مجازات براشون صادر کنند موافقم (+) نقل قول :My account My bro: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
miladRTT ارسال شده در October 24, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2024 منم موافقم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Agha ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 سلام. پیشنهاد شما میتونه خوب باشه، من با شما موافقم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Port ارسال شده در January 17 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17 موافقم نقل قول با تمـام مـداد رنگـی هـای دنـیا بـه هـر زبـانی که بـدانی یـا نـدانی ! خـالی از هـر تشبیه و استعـاره و ایهـام … تنهـا یکــ جملـه برایـت خـواهـم نوشت : دوستت دارم بهترین دوست دنیا :Berarom لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Komisar ارسال شده در January 31 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31 تکراری نقل قول ♛𝑻𝒊𝒕𝒂𝒏 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در February 8 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8 گزارش تکراری؛ موافقم. نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAdwin ارسال شده در February 12 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12 (ویرایش شده) با اینکه تکراریست من براتون یک پیشنهاد دارم از /Report استفاده کنید فرد به دلیل اخلاق خارج از زندگی مجازات میشود ویرایش شده February 12 توسط iAdwin نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Melia ارسال شده در February 12 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12 تکراریه ولی موافقم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliRezaART ارسال شده در February 12 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12 Report/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArowN ارسال شده در پنجشنبه در 08:14 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 08:14 تکراریه نقل قول Hope, is never so lost that it cannot be found again لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در پنجشنبه در 19:07 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 19:07 موافقم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMllR ارسال شده در پنجشنبه در 19:51 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 19:51 در ۱۴۰۳/۱۱/۲۴ در 12:42، iAdwin گفته است: با اینکه تکراریست من براتون یک پیشنهاد دارم از /Report استفاده کنید فرد به دلیل اخلاق خارج از زندگی مجازات میشود عزیز تا بخواد ادمین جواب بده و مجازات کنه کار از کار میگذره برای مثال اگه خودت راب زده باشی بعد بخوای فرار کنی همچین اتفاقی برات بیوفته فرارت خراب شه چه حالی میشی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در پنجشنبه در 21:44 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 21:44 با سلام الان تغییرات صورت گرفته و نیازی به این پیشنهاد نیست. نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Editor ارسال شده در پنجشنبه در 23:59 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 23:59 سلام و درود این پیشنهاد قبلا گفته شده نقل قول 𝙏𝙝𝙚 𝙤𝙣𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙬𝙖𝙠𝙚 𝙪𝙥 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙜𝙤𝙤𝙙 𝙢𝙤𝙧𝙣𝙞𝙣𝙜 𝙬𝙞𝙡𝙡 𝙥𝙪𝙩 𝙢𝙖𝙣𝙮 𝙩𝙤 𝙨𝙡𝙚𝙚𝙥 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙜𝙤𝙤𝙙 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 :My Account :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.