amirkz ارسال شده در October 21 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21 ایراد فرار jail اینه که افرادی سودجو میان و نمیذارن بقیه فرار کنن برای مثال من خودم که یه دفعه میخواستم فرار کنم میبینم طرف اومده وایساده بغلم و من نمیتونم فنس رو break بدم و بهم میگه که مقداری پول بده تا برم {باج گیری} یا بعضی هاهم که کلا نمیرن و scape رو الکی الکی fail میکنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در October 22 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22 قبلا مطرح شده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
miladRTT ارسال شده در October 23 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23 داداش مطرح شده خب درستش کنین این چه کاریه طرف نیاد پول میگیره که برو اونور نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در October 23 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23 پیشنهاد تکراری من تا الان ندیدم کسی باج گیری کنه ولی خب این مشکل وجود داره و نیاز به رسیدگی داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
miladRTT ارسال شده در October 24 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24 برم ریکورد بگیرم بیا بزارم ببینی خودت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OLYMPIA ارسال شده در October 24 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24 در ۱۴۰۳/۷/۳۰ در 18:57، amirkz گفته است: ایراد فرار jail اینه که افرادی سودجو میان و نمیذارن بقیه فرار کنن برای مثال من خودم که یه دفعه میخواستم فرار کنم میبینم طرف اومده وایساده بغلم و من نمیتونم فنس رو break بدم و بهم میگه که مقداری پول بده تا برم {باج گیری} یا بعضی هاهم که کلا نمیرن و scape رو الکی الکی fail میکنن برا منم پیش اومده باید یه مجازات براشون صادر کنند موافقم (+) نقل قول ⃟▬▬▭••Eᴠᴇʀʏᴏɴᴇ·s ᴛʀᴜᴇ ᴄᴏʟᴏᴜʀs sʜᴏᴡ ᴇᴠᴇɴᴛ ᴜᴀʟʟʏ ᴘᴀʏ ᴀᴛᴛᴇɴᴛɪᴏɴ//همه بالاخره رنگِ واقعیشونو نشون میدن،منتظر باش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
miladRTT ارسال شده در October 24 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24 منم موافقم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.