ArShiYaA ارسال شده در October 21 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و درود جناب آقای IGNOR در بیشتر از ۲۴ ساعته نه میاد درخواست استفا ACC کنه نه شکایت در طول این بیشتر از ۲۴ ساعت که بنده به دلیل شکایت اخراج میشدم میتونستم FP هامو پاک کنم و پست برای FACTION دیگه ای بزارم حتی در این تایم اینا ۲ الی ۳ نفر هم پست استفا گذاشتن اما acc نشده خواهشا رسیدگی کنید • مدارک (فیلم یا عکس): دسته متوسط -> TRM -> هم بخش گزارش اعضا هم بخش درخواست استفا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IGNORE ارسال شده در October 21 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21 با سلام و درود. من سیستم من خراب شده بود که من درخواست مرخصی گزاشتم که فعالیت نکردم ولی از امشب 2024-10-22 فعالیت میکنم. ولی عرض پوزش میطلبم. یک روز مرد خردمندی گفت: به مولا قسم پول قدرتش از بمب اتم بیشتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArShiYaA ارسال شده در October 22 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 22 با سلامی مجدد ببخشید بابت زود قضاوت پس میگیرن با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در October 23 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23 (ویرایش شده) درود و احترام @ArShiYaA شکایت شما به درخواست خودتان رد شد. +بسته شد. ویرایش شده October 23 توسط Nuclear بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده