AmirT ارسال شده در August 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2018 سلام خدمت شما من چند تا پیشنهاد جالب دارم اول اینکه مثلا اگر دزدی از بانک صورت گرف اقلیت خبرنگار با استفاده از هلیکوپتر به محل بانک بره و با دوربینی که داره از مراحل سرقت عکس بگیره و در گزارش کار 3 تا /News باشه و به نظر من عالی هست. دوم اینکه یه اقلیت هم بزارن که بتونن به دسته متوسط در مکان های امن اسلحه فروخت و قانون ورود به این فکشن داشتن مهارت 3 در اسلحه فروشی باشه. نظر بعدی من در مورد قانون رنک 3 ملایم هست به نظر من این قانون باید برداشته بشه یا مثلا افراد بالایه لول 20 یا 25 بتونن بدون بودن در رنک 3 ملایم وارد این فکشن ها بشن اینطور عالی میشه. نظر دیگر هم اینه که به شغل هایه بازی بیشتر افزوده شه تا حقوق افراد لول 5 بیشتر بشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در February 23, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2019 با عرض سلام و وقت بخیر. پیشنهادات شما رد شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده