Slasher ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل : . • توضیحات: با سلام جناب اقای مکستر شکایت بنده رو به اشتباه رد کرده و قصد اقای فدایی توهین بود در ضمن فقط من نبودم ایشون به اقای Mtr هم همچین چیزی گفته که لینک شکایتو میزارم که ببینید https://forum.arsacia.ir/topic/51132-زبان-ناپسند-fadaei/ خیلی راحت با دیدن این میفهمید که قصدش توهین بوده اصلا اینکه دشمنت وسط دعوا گروه خونیتو بپرسه منطقیه؟ دیگه گفتن اینکه توهینی نکرده به این معناست که داری خودتو میزنی به اون راه و حقیقت رو پنهان میکنی تو اون روز دوتایی باهم شکایت کردیم عجیب نیست؟ یارو با هرکی مشکل داره میاد میگه گروه خونیت اوبی عه اصلا مگه گروه خونی او بی هم داریم؟ جناب کامیاب یا اندوی یا هرکسی که مسئولیت این شکایت رو به عهده گرفته اگه این شکایت قبول شد که هیچی اگه نشد و خواستی نتیجه شکایتمو اطلاع بدی و بگی رد شد لطفا زیر همون جوابمو بده که من ریپورت بدم به تویی که میگی توهینی دیده نشده بگم گروه خونیت اوبی عه رو من سی ام دی توهین به ادمین میزنی یا نه لطفا خودتونو به اون راه نزنید پلیرای عادی انسان نیستن؟ فقط واسه شما این کلمات باید مجازات داشته باشه؟ مدرک فیلم یا عکس :https://forum.arsacia.ir/topic/51135-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%A7%D9%BE%D8%B3%D9%86%D8%AF-fadaei/ ویرایش شده October 19 توسط Slasher 1 ما شرریم و شرارت از عشقه و دیگر هیچ. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaxTeR ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 درود خدمت پاسخگو عزیز شکایت شما به صورت اشتباه رد نشد و اینکه طبق قوانین رد شد. نقل قول تو اون روز دوتایی باهم شکایت کردیم عجیب نیست؟ اصلا عجیب نیست چون توهینی صورت نگرفته در مدرک ارسالی شما و بازیکن "MTR" از پاسخگوی عزیز @Mortezaa تقاضا دارم بعد از رد شدن شکایت مجازات زیر بر روی اکانت "AsleDastan" اعمال کنند! نقل قول در صورت شکایت بی مورد و الکی مجازات خواهید شد. (بین 5 تا 30 روز محرومیت) یا حق!! 2 1 Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mortezaa ارسال شده در October 20 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20 درود و وقت بخیر خدمت شما @Slasher شکایت شما رد شد. نقل قول لطفاً از هرگونه توهین، کنایه، بی احترامی، اسپم و موارد اضافی خودداری نمایید! (شکایت به صورت خودکار رد خواهد شد) نقل قول Report/ این دستور فقط برای گزارش نقض قوانین و یا مشکلات با لحن مودبانه و آرام استفاده می شود و هر استفاده دیگری از این دستور ممنوع است (مجازات: 30 دقیقه محرومیت از صحبت) از تکرار ایجاد تاپیک های شکایت اینگونه خودداری کنید. بسته شد. God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده