AmirHITLAND ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام من تو اولویت ۱۶ ام بودم و همیشه هم تو بازی هستم ولی دیدم که از اولویت ۱۹ تست گرفته و من که یه هفتس منتظرم ازم تست بگیره هنوز نگرفته. • مدارک (فیلم یا عکس): قسمت در خواست عضویت مدیک موجود است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در October 20 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20 درود و احترام @AmirHITLAND زمان آنلاینی شما و لیدر باهم هماهنگ نبوده و منجر شده تا با وجود نگه داشتن جای ذخیره شما از نفرات بعدی نیز تست گرفته شود و در سریع ترین زمان ممکن از شما در صورت هماهنگی آنلاین بودن شما و لیدر مربوطه از شما تست ورود به اقلیت گرفته خواهد شد. شکایت شما رد شد +بسته شد. بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده