itachiuchiha ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 (ویرایش شده) فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: تست نگرفتن ، از من تست نگرفته ولی از ۵نفر بعد من تست گرفته ناعدالتی در تست • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده October 19 توسط itachiuchiha خراب بدون مدارک Myacc: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meyti ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 Staff Note 1 My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 درود و احترام طبق مدارک ارسالی لیدر مربوطه شما به دلیل درخواست تست گرفتن قبل از تماس ایشان با شما، از تست با شما ممانعت شد. شکایت شما رد شد. +بسته شد بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده