رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: _stalker_.png
عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : _MeTaL.png
عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل :..Shadow...png
توضیحات : من در راب نقش رانر بودم وقتی که پول هکر به من دادن من داشتم با دوستم فرار میکردیم ایشون اول زدن به موتور ما وهر دو ما کشتن راب خراب کردن ایشون level 50 هستن باید بدونن قوانین رو واقع از این کارشون چه منظوری داشتن نمی دونم ممنون میشم کسانی پلیرها رو ازار اذیت میکنن مجازات شوند و ما باید 20 ساعت اکانت ان باشه 1 بار راب بزنیم بایان که نه پولی دریافت نکردیم هم واتد گرفتم 1:30 رفتیم زندان و راب خراب شد هر چه وقت برای 1 راب گذاشتم همه هیچ شد واقع این کار انسانیه چینین کاری بکنن ممنون میشم پیگیری کنید.
مدارک (فیلم یا عکس): http://s8.picofile.com/d/8334601750/e6855d36-66c1-47e6-a8ce-fdc6c90fcde3/metal.zip

• دوست دارم که 2
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باسلام وعرض خسته نباشید.  بنده در راب بودم ودر فیلم هم معلومه ایشون منو کیل دادند و راب فایل شود. امیدوارم ایشون مجازات شوند.         ..Shadow...png                                                                       

ویرایش شده توسط Mohammadreza8425

FormatFactory120_1_1_1_1_1.png

Huge.png

mohammad

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت شاکی محترم @yaqoobkolehabadi.

اخرین هشدار ها به بازیکن مورد نظر داده خواهد شد ، لطف کنید بعد از مزاحمت هر چه سریع تر همون لحظه از Report/ استفاده کنید.

+بسته شد.

ویرایش شده توسط FerDinaND

Mahdi.png

?ما بد نبودیم چون اصلا بلد نبودیم …?

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...