Hella ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام خسته نباشید، در ابتدا من چرا باید بن بشم؟ اولا اینکه اون شکایتی که از بنده شده مبنی بر فحاشی، اصلا فحاشی شدت بالا نبوده و اصلا به شخص فحاشی صورت نگرفته به واژه دلالی صورت گرفته چجوریه که من باید مجازات بشم درصورتی که اصلا به هیچ شخصی توهین نکردم و به واژه دلالی توهین صورت گرفته؟ و اینکه من اصن چرا باید ۳ روز بن بشم در صورتی که تاحالا برای زبان ناپسند بن نشدم؟ • مدارک (فیلم یا عکس): UCP ویرایش شده October 19 توسط Hella The secret of getting ahead is getting started لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
jansuz ارسال شده در October 19 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19 با سلام درود خدمت شاکی محترم اول اینکه فحاشی چه به شخص چه به کاری شدت بالا بوده دوم اینکه شما قوانین رو بخونید: نقل قول سطوح 40+: 1 روز محرومیت. مجازات در صورت تکرار در هر بار +2 روز محرومیت اضافی برای همه سطوح خواهد شد. اگر شما لاگ UCP خودتون رو چک کنید یکبار برای زبان ناپسند میوت شدید! MuteLog Staff note موفق باشید. • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان Mortezaa ارسال شده در October 20 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در October 20 درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن گرامی @Hella شکایت شما رد شد. عملکرد ادمین مربوطه صحیح بوده و به درستی مجازات شدید. بسته شد. 1 God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده