رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

کلاه برداری در ایونت!

Fatality

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Amin202.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

XKinG.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: -

• توضیحات: 

در فیلم همه ی توضیحات ارگانیزر معلومه که توی /e به همه میگن پیاده تیر زدن = /ekick! خب در اخر میبینیم که $.Hakan.$ پیاده تیر اندازی میکنه ( در حالی که هنوز غیر از من چند تای دیگه زنده هستند! ) و در اول فیلم هم معلومه که بازیکن BaBalOo با Hakan هم تیم هست! در اخر وقتی هم تیمی من ( Komail ) میمیره ارگانیز اجازه میده که همه ی تک نفر های که موندن میتونن 2 تای تیم بشن با هم دیگه ولی هیچ حرفی از این که اجازه دارید پیاده تیر بزنید رو نگفته ، همچنین توی فیلم مشاهده می کنید که من وقتی پشت سرمو نگاه می کنم میبینم که xKing پشتم داره با موتور آروم میاد ، در همین حال هم دارم با ادمین درمورد کار هاکان حرف میزنم که ادمین محترم می فرمایند شما هم پیاده تیر بزن بهش ولی ارگانیزر این رو به بازیکنان از قبل نگفته! هم من تک بودم هم هاکان خب چرا نیومد بگه تیر اندازی نکنید تا قانون الآن مسابقه رو بهتون بگم؟ چرا یهویی رفت هاکان رو سوار کرد که منو بزنه؟

• مدارک (فیلم یا عکس): 

http://s9.picofile.com/file/8334464834/avc_avc_gta_sa_2018_08_14_11_02_21_7_cut.mp4.html

فیلم به دلیل حجم زیاد فشرده سازی و کم حجم شده ، به همین دلیل افت کیفیت داره ، هر صحنه ای که چیزی معلوم نیست رو بگید که با کیفیت اون بخش رو آپلود کنم

%5BT%5Dorna%5BD%5Do.png

.I have nothing to say

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام خدمت شاکی محترم @aMin202.

بازیکن مورد نظر 24 ساعت فرصت دارد تا فیلم خود را ارائه دهد.

Mahdi.png

?ما بد نبودیم چون اصلا بلد نبودیم …?

لینک به دیدگاه

با سلام مجدد خدمت شاکی محترم @aMin202.

بازیکن مورد نظر به مدت 7 روز از سرور محروم شد.

+بسته شد.

Mahdi.png

?ما بد نبودیم چون اصلا بلد نبودیم …?

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...