Fire ارسال شده در August 13, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من بعد از مردنم ریبورت دادم و گفتم که اعضای تشکیل دهنده اونت 1و2و3 رو نشمردن و طرف مقابل به من تیر اندازی کرد و من مردم. اما ادمین گفت که شمارش شمرده شد !!! نمیدونم اشتباه از تشکیل دهنده اونت هست یا باگه سرور هست که بیامی برای من نیومد !!! • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaMBlgm ارسال شده در August 14, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سلام دوست عزیز. تو فیلمی که من گرفتم میبینید که اعضای تشکیل دهنده اونت شمردن. http://s8.picofile.com/file/8334463818/gta_sa_2018_08_14_00_41_47_417.mp4.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FerDinaND ارسال شده در August 14, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2018 با سلام خدمت شاکی محترم @shayan5696. شکایت خود را در بخش شکایات (ادمین) قرار دهید. +بسته شد. ما بد نبودیم چون اصلا بلد نبودیم … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده