TheParsa ارسال شده در October 14 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -------------------------- • توضیحات: با سلام و درود. من تست دسته متوسطی GSF داشتم که سر تست یهو اقای Peak اومد گفت رجکت شدید بخاطر تقلب در تست چون اکانت فرومتون انلاین بوده. در واقع من هیچ تقلبی نکردم و نمیدونم اون فکر کرده این اکانت فروم مال منه اشتباه گرفته یا هر دلیلی من رجکت شدم. تقاضای مدرک و چک کردن مدرک این اقا رو دارم. با تشکر از شما. موفق باشید. • مدارک (فیلم یا عکس): 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در October 14 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14 درود. Staff-Note ᴺᴼ ᴼᴺᴱ ᴵˢ ᴹᴼᴿᴱ ᴵᴹᴾᴼᴿᵀᴬᴺᵀ ᵀᴴᴬᴺ ᵞᴼᵁ 🩶𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐬 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐨𝐩 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در October 14 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14 درود و احترام @TheParsa شما در هنگام تست در حال تقلب و نظاره گر "قوانین عمومی سرور" بودید که از جانب ایشان و مدارک ارسالی لیدر مربوطه مورد تشخیص قرار گرفت. شکایت شما رد شد. +بسته شد. بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده