Cambyses ارسال شده در October 13 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -- • توضیحات: سلام درود من حدود دو یا سه با از یکی به نام Elinasan شکایت کردم و بعد چند ساعت آن پست پاک شد برام وارنی چیزی نیومد بعدش دوباره پستو گذاشتم ، ۴،۵ ساعت بعدش ناظم Azure داخل بازی زنگ زد گفت میشه پس بگیری و اینطور چیز ها گفت پست قبلیات هم من پاک کردم گفت مشکل داشت در حالی که مشکلی نداشت بعدش من گفتم پس نمیگیرم و رفت! امروز میخاستم نتیجه شکایتم رو ببینم دیدم پست ام پاک شده بعد فهمیدم که Azure پاک کرده لطفا توسط ادمین ها برسی بشه که دلیل پاک کردنش چی بوده! • مدارک (فیلم یا عکس): -- 𝓜𝔂 𝓪𝓬𝓬𝓸𝓾𝓷𝓽 یکم تنها بمونید مرد شید شهر پر شده از ماشینای مهریه ای لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Azure ارسال شده در October 13 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13 درود، مدارک و توضیحات لازم منتقل گردید. 1 .Stay where your heart smiles لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان Mortezaa ارسال شده در October 13 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در October 13 درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن گرامی @KeLSieR شکایت شما تایید شد. با توجه به بررسی های انجام شده متوجه شدیم که شما بصورت غیرمستقیم رضایت خودتون رو نسبت به پس گرفتن این موضوع اعلام کردید اما به دلیل شاکی بودن شما و دخالت بی مورد ناظم مربوطه شکایت شما تایید می شود. اخطارات و تذکرات لازم به ناظم مربوطه داده خواهد شد. بسته شد. 3 1 God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده