sobhansl ارسال شده در October 12 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: نیازی نیست • توضیحات: من آفلاین بودم ایشون اومد fp80 کرد بنده رو لطفا چک کنید چرا fp80 کرد بنده رو رنک ۳ بودم و ۹ attended داشتم • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terible ارسال شده در October 12 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12 درود خدمت شاکی عزیز. نقل قول اگر عضوی در طول مدت 10 روز 2 اخطار اقلیت دریافت کند فاقد صلاحیت باقی ماندن در اقلیت است (مجازات: اخراج از اقلیت با 80FP) لیدر قبلی بخاطر سهل انگاری یا عدم اطلاع از قانون مجازات شما رو اعمال نکرده. اولویت اول زندگیت خودتی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mortezaa ارسال شده در October 12 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12 درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن گرامی @sobhansl شکایت شما رد شد. عملکرد مسئول مربوطه صحیح بوده و به درستی از فکشن اخراج شدید. بسته شد. God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده