AmiNPioneeR ارسال شده در August 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: داخل فروم از من شکایت شده بود و بنده به این دلیل بن شدم و دوباره به همین دلیل شکایت شده و ایشون بستن در حالی که باید فرد مورد نظر 3 روز از فروم به دلیل شکایت الکی محروم شوند ولی ایشون کاری نکردن -- فاندر محترم • مدارک (فیلم یا عکس): فروم قابل مشاهده است قبل از بن شدن من این گزارش شده توسط Radikal ♥ AmiNPioneeR ♥ همیشه حق کسی رو با حق دیگری جبران نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaGniTo ارسال شده در August 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2018 با سلام اولاً بنده هیچگونه دسترسی به مخفی یا نشان دادنِ پست ها ندارم همچنین امکانِ مجازاتِ فرد رو در فروم ندارم امیدوارم اول مطالعه کنید و سپس اقدام به شکایت بکنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiNPioneeR ارسال شده در August 13, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2018 شما که پست های منو مخفی میکنید + پارتی بازی میکند تا بکس جمع کنید. اول برید خودتونو اصلاح کنید خودتون کلا مشکل دارین بعد اینجا پست بزارین. کلی مدارک شما - هلپر - لیدر تاکسی که هی مخفی میکنید با ادمینا -- من تک تک شما رو دیموت کنم ببینیم اخرش به کی ضرر میکنه خخخخ کل مدارک ها از مدیریت فروم ها به خود فاندر فرستاده شد. ♥ AmiNPioneeR ♥ همیشه حق کسی رو با حق دیگری جبران نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در August 13, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2018 در 22 دقیقه قبل، AmiNMM گفته است: شما که پست های منو مخفی میکنید در 22 دقیقه قبل، AmiNMM گفته است: کلی مدارک شما - هلپر - لیدر تاکسی که هی مخفی میکنید با ادمینا تمامی این پست ها توسط بنده مخفی میشن و دلیلش هم اینه که شما اکثر پست هاتون در بخش اشتباه هست و یا تاریخشون گذشته، نیازی هم به مدرک نیست تمامی تاپیک ها و پست هاتون قابل مشاهده هست برای بقیه مدیران در در 12/08/2018 در 12:52، AmiNMM گفته است: باید فرد مورد نظر 3 روز از فروم به دلیل شکایت الکی محروم شوند اخطار ها و محرومیت های از انجمن توسط بنده انجام میشن. شکایت از پست، مشکل در پست و غیره رو شما میتونید از طریق گزارش پست پیگیری کنید. 2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaGniTo ارسال شده در August 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2018 با سلام کارِ ادمین هایِ مربوطه درست بوده و شکایتِ شما رد میشود. با تشکر، بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده