Carlos ارسال شده در October 11 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: باسلام به تمامی کارکنان ارساکیا گیم عزیز من از آقای BerLynشکایت دارم ناعدالتی در event با تمامی بازیکنان با احترام مسابقه میدادند ولی نوبت من که رسید لاستیک های ماشین زد و من از eventاین آقا شکایت دارم ممنون از تمامی بازیکنان ارساکیا گیم عزیز با تشکر به درود • مدارک (فیلم یا عکس):https://uploadkon.ir/uploads/c8d111_24XRecorder-11102024-133318.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در October 21 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21 درود خدمت شما شاکی عزیز @Carlos شکایت شما رد شد مدارک شما کافی نیست، شما باید از اینکه دستور [Event/] را زده باشید مدرک داشته باشید + بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده