Yatoro ارسال شده در October 8 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8 یه مشت معذرت اقا همچنین اس دی شاید با یه خداحافظی همتونو خوشحال کنم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maeve ارسال شده در October 8 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8 ادم با فیست کردن اندروید قوی میشه؟ خواهشا فکرو ذهن بچگی رو از ذهنت خارج کن برای دیده شدن خودت یکیو خورد کنی نقل قول ParchaM DasTaMe PadeSha West لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در October 8 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8 میزاشتی تو مطلب طنز مشتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yatoro ارسال شده در October 8 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 8 15 دقیقه قبل، Entity گفته است: میزاشتی تو مطلب طنز مشتی داش موقع رفتنه دیگع فرقی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
pe3a ارسال شده در October 8 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8 41 دقیقه قبل، Yatoro گفته است: یه مشت معذرت اقا همچنین اس دی شاید با یه خداحافظی همتونو خوشحال کنم مراقب خودت باش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yatoro ارسال شده در October 8 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 8 مرسی داداش رضا جالب اینه که یه خودی آدمو بن میده داش رضا 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nimak ارسال شده در October 8 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8 ۱ ساعت قبل، Yatoro گفته است: یه مشت معذرت اقا همچنین اس دی شاید با یه خداحافظی همتونو خوشحال کنم داشتیم پلن میچیدیم واسه وار فردا یهو بن شدی خوش گذشت بای بای نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yatoro ارسال شده در October 8 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 8 هم اکنون، Nimak گفته است: داشتیم پلن میچیدیم واسه وار فردا یهو بن شدی خوش گذشت بای بای نیما جون شایدم برگشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amiiir ارسال شده در October 8 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8 این بنده خدا با اندرویده تو مشتش کردی عکس میزاری که چی بشه مثلا کارت زشته دور از ادبه 1 نقل قول عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FesTivaL ارسال شده در October 9 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9 @Arvan دوست دارم داداش https://uploadkon.ir/uploads/2e4609_24Screenshot-58-.png #بزرگ_بشیم#به_امید_خدا 2 نقل قول ۞●•٠ ɪɴ ᴛʜᴇ ɴᴀᴍᴇ ᴏғ ɢᴏᴅ ٠•●۞ ┏━--━━--━--------━━━°❀••❀°━━━----------━-----━━━┓ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arvan ارسال شده در October 9 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9 42 دقیقه قبل، FesTivaL گفته است: @Arvan دوست دارم داداش https://uploadkon.ir/uploads/2e4609_24Screenshot-58-.png #بزرگ_بشیم#به_امید_خدا من بیشتر داداش در ۱۴۰۳/۷/۱۷ در 21:14، Yatoro گفته است: یه مشت معذرت اقا همچنین اس دی شاید با یه خداحافظی همتونو خوشحال کنم حالا کاری به قصدت ندارم ولی خب خودتو کوچیک کردی. کارت دور از ادب، اینکه من بنت ندادم من کارمو انجام میدم اگه دلخوری از بن شدنت، نباش داداش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EIyas ارسال شده در October 10 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10 8 ساعت قبل، FesTivaL گفته است: @Arvan دوست دارم داداش https://uploadkon.ir/uploads/2e4609_24Screenshot-58-.png #بزرگ_بشیم#به_امید_خدا امیر داش سنگین زدی در ۱۴۰۳/۷/۱۷ در 21:14، Yatoro گفته است: یه مشت معذرت اقا همچنین اس دی شاید با یه خداحافظی همتونو خوشحال کنم کارت شاخ بازی نبود، بیشتر خودتو پایین کشیدی؛ اینکه اندرویدشو کیل دادی یعنی گانریت در این سطحه نقل قول :MY ACCOUNT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlacarD ارسال شده در October 11 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11 در ۱۴۰۳/۷/۱۷ در 21:14، Yatoro گفته است: یه مشت معذرت اقا همچنین اس دی شاید با یه خداحافظی همتونو خوشحال کنم جواب بده نقل قول MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shreder ارسال شده در October 15 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15 در ۱۴۰۳/۷/۱۹ در 01:42، FesTivaL گفته است: @Arvan دوست دارم داداش https://uploadkon.ir/uploads/2e4609_24Screenshot-58-.png #بزرگ_بشیم#به_امید_خدا ناموسا قشنگ پشتشو گرفتی نقل قول Alone :)))) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MidRaper ارسال شده در October 16 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16 این بنده خدا دیفالت بود که نچ نچ هرجور حساب میکنم قوی ام دیگه یاد بگیر میس نقل قول ـــɪ ʟᴏᴠᴇ ʟɪsᴛᴇɴɪɴɢ ᴛᴏ ʟɪᴇs ᴡʜᴇɴ ɪ ᴋɴᴏᴡ ᴛʜᴇ ᴛʀᴜᴛʜ ـــــ http://agsa.arsacia.ir/players/bars/KeDeR.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/shadow_00.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Teivel ارسال شده در October 16 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16 با فیست کردن اندرویدی شاخ نمیشه کسی تازه فیست کردنتم اینجوریه که تا اخر اون جون گان میزنی بقیش مشت سطحت میاد پایین اینطوری نکن به نظرم نقل قول جاشون تو قفسه سینمه ، رفاقت دینمه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoTvAn ارسال شده در October 16 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16 عجب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrab ارسال شده در October 17 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17 در ۱۴۰۳/۷/۱۷ در 21:14، Yatoro گفته است: یه مشت معذرت اقا همچنین اس دی شاید با یه خداحافظی همتونو خوشحال کنم نوکرتونم میدونم قویم ۳نفرو پشت سر هم زدم 21 ساعت قبل، MidRaper گفته است: این بنده خدا دیفالت بود که نچ نچ هرجور حساب میکنم قوی ام دیگه یاد بگیر میس سلام ۱ب۱؟ نقل قول 𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omen ارسال شده در October 17 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17 ای بابا داش ما که بدون خدافظی رفتیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverKill ارسال شده در October 18 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18 نقل قول 𝓜𝔂 𝓐𝓬𝓬𝓾𝓷𝓽 𝕀 𝕗𝕚𝕘𝕙𝕥 𝕒𝕤 𝕚𝕗 𝕚𝕥 𝕚𝕤 𝕣𝕖𝕝𝕚𝕘𝕚𝕠𝕟 𝕓𝕖𝕔𝕒𝕦𝕤𝕖 𝕚𝕥 𝕚𝕤 𝕒 𝕘𝕒𝕞𝕖 𝕨𝕚𝕥𝕙 𝕦𝕤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.