SoHeilL ارسال شده در October 6 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام بنده بعد مدت ها داخل سرور آنلاین شدم دیدم ادمین Maxter منو مایک بن کرده بنده در این سرور کلا یک بار میوت شدم چه دلیلی داره ایشون منو مایک بن کنن لطفا رسیدگی کنید مدارک داخل یوسیپی قابل مشاهده هست که کلا یک بار میوت و بن شدم با سپاس • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/5d1c06_24AG-SA-0000.rar لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Asllan ارسال شده در October 6 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6 درود خدمت شاکی عزیز نقل قول مدارک حداکثر برای 7 روز معتبر بوده و بعد از آن از اعتبار ساقط می شوند، همچنین مدارک باید توسط فرد شاکی گرفته شده باشد؛ به جز مواردی مانند تقلب، تجارت غیرقانونی و مودهای غیرمجاز (شکایت به صورت خودکار رد می شود) Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان Mortezaa ارسال شده در October 7 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در October 7 (ویرایش شده) درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن گرامی @SoHeilL شکایت شما رد شد. با بررسی های صورت گرفته متوجه شدیم شما با این حساب کاربری از میکروفون محروم نشدید. مورد گفته شده توسط شما دیده نشد. برای توضیحات بیشتر با بنده داخل بازی در ارتباط باشید. بسته شد. ویرایش شده October 7 توسط Mortezaa God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده