KeLSieR ارسال شده در October 5 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -- • توضیحات: سلام دورد، • مدارک (فیلم یا عکس): مشخصات ایونت Specifications-Event مکالمه من و ادمین ایونت Click Click هم اکنون، KeLSieR گفته است: توضیحات من داخل ایونت بودم راند اول رو برنده شدم و بهم گفتن برو بشین داشتم میرفتم به اشتباه افتادم پایین و مُردم، ریپورت دادم تا به ادمین ایونت بگم ، و گفتم ولی ادمین ایونت گفت مسولیتش با ما نیست گفت میخاستی مراقب باشی نیوفتی. 𝓜𝔂 𝓪𝓬𝓬𝓸𝓾𝓷𝓽 یکم تنها بمونید مرد شید شهر پر شده از ماشینای مهریه ای لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arvan ارسال شده در October 17 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17 سلام و درود خدمت شاکی @KeLSieR طبق صحبت های خودتون، شما طبق هواس پرتی به پایین پرتاب شدید و کسی باعث اینکار نشده. اگر مدرکی دارید که کسی شما را پرتاب کرده باید اطلاع میدادید به ادمین مسابقه، در غیر این صورت برگذار کننده مسابقه خطایی نداشته. شکایت شما رد شد. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده