MrSFC ارسال شده در August 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2018 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام. من دیروز اومدم بازی و دیدم که به دلیل Cheats توسط Romel بن شدم. چرا باید منو الکی بن بده و سابقه ی من رو خراب کنه. و ایشون باید بدونن Level 40 رو Per Ban نمیدن. این بن کاملا اشتباه و بدون مدرک است. • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده August 11, 2018 توسط MrSFC لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaGniTo ارسال شده در August 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2018 با سلام ادمینِ موردِنظر 24 ساعت زمان برایِ ارسالِ مدارک داراست. لطفا صبور باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoMeL ارسال شده در August 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2018 با سلام اکانت شما به دلیل Same ip خوردن با اکانت WestShooter بن شد و این موضوع را موسس هم تایید میکنند. و طبق قوانین در بن های بالای 14 روز تمامی اکانت های فرد خاطی بن میشود. من رومل هستم، مدفوع بد بو. سعی کنید از من فاصله تونو حفظ بکنید. (برای سلامتی خودتون می گم) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaGniTo ارسال شده در August 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2018 با سلام گفته یِ ادمینِ مربوطه صحیح بوده و شکایتِ شما رد شد. با تشکر، بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده