SkyLaR ارسال شده در October 4 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4 (ویرایش شده) فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و درود بنده اومدم تو بازی دیدم FP80 شدم و من در اصل باید یه AV با 2 FW بگیرم ولی اومدم تو بازی دیدم FP80 شدم • مدارک (فیلم یا عکس): UCP ویرایش شده October 4 توسط SkyLaR هیچ انسانی دوست نداره بمیره ! اما همه آرزو میکنن برن به بهشت. اما، یادمون میره که برای رفتن به بهشت اول باید مرد... :My Account First Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arvan ارسال شده در October 4 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4 درود خدمت شاکی محترم @SkyLaR شکایت شما در حال برسی میباشد... لیدر عزیز @Opener 24 ساعت مهلت برای ارسال مدرک و دفاعیه را دارا میباشد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arvan ارسال شده در October 5 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5 درود خدمت شاکی محترم @SkyLaR شکایت شما رد شد، شما یک اخطار اقلیت به دلیل بحث در چت اقلیت و یک اخطار اقلیت به دلیل حضور نداشتن در میتینگ دریافت کردید که موجب اخراج شما شده. لیدر نیز به دلیل ادامه دادن بحث مجازات شدند. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده