mohamadtelespeed ارسال شده در August 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2018 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: وقتی من ریپورت دادم ادمین به من بی توجهی کرد و منتظر جواب من نموند دقیقا 7 ثانیه بعد از پاسخ ادمین ریپورت رو بستن و منتظر جواب من نموندن لطفا رسیدگی کنید • مدارک (فیلم یا عکس): http://s8.picofile.com/file/8334109968/sa_mp_723.png ویرایش شده August 10, 2018 توسط mohamadtelespeed 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
nastaran ارسال شده در August 13, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2018 @MohammadTelespeed با سلام. ما موظف به پاسخگویی سؤال در گزارشات نیستیم. برای سؤال پرسیدن همکارانِ Helper پاسخگو خواهند بود، پس از دستور (n/) یا (Helpme/) استفاده کنید. سربلند باشید. 1 ??? ???'? ????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohamadtelespeed ارسال شده در August 13, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2018 (ویرایش شده) سلام من سوالم این بود که قیمت خونه چنده اصلا جلوی خونه نوشته report این دقیقا چه ربطی به هلپر داره ؟ ویرایش شده August 13, 2018 توسط mohamadtelespeed 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaGniTo ارسال شده در August 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2018 با سلام اخطار هایِ لازم به ادمینِ مربوطه داده شد. با تشکر، بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده