Nigger ارسال شده در October 3 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3 -تغییر فونت اصلی بازی مثل فونت پول، موبایل و ... (اسم یا فایل فونت): خیر - تغییر فونت چت بازی (اسم یا فایل فونت):خیر - تغییر Radardisc یا همان قاب نقشه کوچک روی صفحه (عکس یا توضیحات): مربعی بشه مثل مپ بازی gta v خوب میشه - تغییر CrossHair یا همان Aim تیر اندازی (عکس یا توضیحات): خیر - تغییر Icon های مپ مثل باشگاه، Tuning و ... (عکس، فایل یا توضیحات): خیر - تغییر Fist یا همان علامت مشت روی صفحه (عکس یا توضیحات): Click - تغییر مپ بازی (عکس، فایل یا توضیحات): خیر - تغییر Icon اسلحه های بازی که هنگام در دست داشتن اسلحه، جایگزین Fist میشود (عکس، فایل یا توضیحات): خیر - HUD به صورت شخصی؟ عدم دسترسی بقیه کاربران (بله/خیر): خیر - توضیحات تکمیلی و درخواست تغییرات بیشتر (اختیاری): همینا کافیه @ElmiraKamrani58 @BesTGunneR لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigger ارسال شده در October 4 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 4 @HeadShodiKe لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
X7Cpu ارسال شده در October 4 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4 لطفا صبور باشید. ParchaM DasTaMe PadeSha West لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AFK ارسال شده در October 4 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4 @Nigger با سلام، HUD شما اماده شده است. دانلود اگر Fist بهتری خواستید اعلام کنید تا اماده کنم. اگر مشکل یا سوال داشتید در PV من ارسال کنید. اگر HUD مورد پسند شما بود اعلام کنید تا تایپیک بسته شود. 1 1 ⁸Angels playing disguised with devil's faces Officer لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigger ارسال شده در October 4 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 4 هم اکنون، AFK گفته است: @Nigger با سلام، HUD شما اماده شده است. دانلود اگر Fist بهتری خواستید اعلام کنید تا اماده کنم. اگر مشکل یا سوال داشتید در PV من ارسال کنید. اگر HUD مورد پسند شما بود اعلام کنید تا تایپیک بسته شود. Click https://s8.uupload.ir/files/capture_ubt6.png Click لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
X7Cpu ارسال شده در October 4 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4 یا سلام HUD شما اماده است برای دانلود کلیک کنید اگر مشکلی بود در pv اعلام کنید ParchaM DasTaMe PadeSha West لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AFK ارسال شده در October 4 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4 52 دقیقه قبل، Nigger گفته است: -لینک حذف شده است، از آپلود سنتر دیگر استفاده نمایید- -لینک حذف شده است، از آپلود سنتر دیگر استفاده نمایید- Click کلیک ⁸Angels playing disguised with devil's faces Officer لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigger ارسال شده در October 4 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 4 ممنون از @HeadShodiKe و @AFK بابات رسیدگی بسته بشه @ElmiraKamrani58 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در October 4 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4 بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده